Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

11 πράγματα για μένα και δωράκι!

Καλημέρα, καλημέρα ολη μέρα!

Λοιπόν σήμερα καλούμαι απο την φίλη μου Ελλη από το Funky Monkey να πω λέει 11 πράγματα για μένα στο πλαίσιο ενος παιχνιδιού. Ωραία εχω ενα θέμα όμως με τα παιχνίδια, που ναι μεν μου αρέσουν αλλά δεν μπορώ να διαλέξω που πρέπει να τα δώσω, οπότε θα παίξω για την χαρά του παιχνιδιού αλλα θα με συγχωρήσετε αν δεν το δώσω παραπέρα, μπορεί όποιος θέλει να το πάρει από μένα και να παίξει.

Τελοσπάντων - τραβάτε με και ας κλαίω - θα απαντήσω στην πρόσκληση της γλυκειάς μας Ελλης και  ακούστε να δείτε λοιπόν.

1. Αγαπάω πολύ την οικογένεια μου και έχω μεγάααααλη αδυναμία στους 2 αδερφούς μου. Είμαστε πολύ δεμένοι, είναι οι φίλοι μου και οι συνοδοιπόροι μου στην ζωή. Σε αυτό προστέθηκαν και οι δυο ανιψιές μου και εχω αποτρελαθεί τελείως.

2. Ζω στην Αθήνα με τον άντρα μου τα τελευταία 8 χρόνια. Αποφάσισα να ακολουθήσω τον έρωτα της ζωης μου σε μια νύχτα και δεν το μετάνιωσα ποτέ παρόλο που δυσκολευτηκα να φτιάξω την ζωη μου απο το μηδεν. Ολη η δική του δική του οικογένεια ζει στον Βόλο και όλη η δική μου ζει στην Ρόδο οπότε είμαστε συνέχεια στον δρόμο για να τους δούμε όλους.

3. Αγαπάω πολύ τα βιβλία, με συντρόφευαν απο παιδί, παλιά δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν διάβαζα εστω και μια παράγραφο. Μου φτιάχναν κόσμους για να ξεφευγω απο την κλειστή κοινωνία του χωριού που μεγάλωσα. Τους χρωστάω πολλά για αυτό που έγινα...

4. Γράφω επίσης απο παιδί, έγραφα μανιωδώς σε όλες τις φάσεις της ζωής μου, εκφράζομαι πολύ καλύτερα στον γραπτό λόγο και εχω ενα συρτάρι γεμάτο απο χαρτάκια και χαρτάκια με σκέψεις μου.
Το κρυφό μου όνειρο είναι να γράψω ενα βιβλίο, εχω γράψει κατα καιρούς κομμάτια, το στορυ το έχω αλλά εχει μείνει ακόμα ανολοκλήρωτο. Θα έρθει η ωρα του.

5. Το οτι μεγάλωσα σε χωριό μου πρόσφερε πολλά αλλά μου στερησε και πολλά. Δεν είχα την δυνατότητα να κάνω καμία απο τις δραστηριότητες που ήθελα. Ουτε χορό, ούτε ξένες γλώσσες, ουτε αθλήματα, ουτε ζωγραφική, ούτε θεάτρο, τίποτα καλλιτεχνικό. Οπότε μεγαλώνοντας προσπάθησα να πραγματοποίησω οσα περισσότερα. Ενα απο αυτά, το μεγαλύτερο απωθημένο, ο χορός, εγινε πραγματικότητα απο τυχη, πηγα για γυμναστική, κατέληξα σε μαθήματα σύγχρονου χορού, μπηκα σε ερασιτεχνική ομαδα χορού και πήρα μέρος και σε παράσταση!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται.

6. Θα ήθελα παρα πολύ κάποια στιγμή στην ζωή μου να αποκτήσω ενα μικρό βιβλιοπωλείο σαν αυτό που είχε η Μεγκ Ραιαν στη ταινία You've got mail. Αγαπώ την ταινία, αγαπώ τα μηνυματα που μας δίνει, αγαπώ αυτο το βιβλιοπωλείο, αγαπώ αυτήν και το ντυσιμο της, ολη η αισθητικη αυτή της ταινιάς  μου ταιριάζει πολύ.

7. Η μουσική είναι κομμάτι μου, δεν εχω λόγια να το περιγράψω, ντύνει κάθε κομμάτι της ζωής μου, οριοθετεί εποχές, σημαδευει ανθρώπους και με ακολουθεί παντού ακόμα και όταν δεν την ακούω στην πραγματικότητα, την έχω μέσα μου. Placebo, Cure, Pearl Jam, Metallica, Radiohead, Deep Purple, Queen, Coldplay, Muse, Bob Marley, Μάλαμας, Αλκίνοος, Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Αλεξίου, Αρβανιτάκη, Μητροπάνος, Υπόγεια Ρευματα, Κατσιμιχα, Παπακωνσταντίνου, Φάμελος, Μποφίλιου και άλλοι πολλοί...

8. Μου αρέσει η θάλασσα και ο ήλιος, μπορώ να τσουρουφλίζομαι με τις ώρες και μετά να βουτάω στα κρυα νερά...Τέλειοτητα! Και συγχρόνως πάντα περιμένω με λαχτάρα τα χειμωνιάτικα βράδια που χουχουλιάζω στον καναπέ μου δίπλα στο τζάκι βλέποντας ταινίες.Αβυσσος...

9. Ο τρόπος μου να ηρεμώ είναι να πηγαίνω βόλτες με το αμάξι ακούγοντας δυνατά μουσική. Δυστυχώς στην Αθήνα αυτό δεν μπορώ να το κάνω και τα πρώτα χρόνια με επιανε μεγαλη θλίψη. Μετά το έριξα στην χειροτεχνία και ηρεμω εκεί..

10. Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τα ταξίδια. Δεν με ενοιαξαν ποτε τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και ολα αυτα, το μόνο που ήθελα να κάνω με τα λεφτα που κέρδιζα ήταν να πηγαίνω ταξίδια, εκδρομές και βόλτες. Εχω κάνει αρκετά αλλά θέλω και άλλα.

11. Ή μεγάλη μου προίκα στην ζωή είναι οι άνθρωποι μου. Νιώθω απειρα τυχερή για τους φίλους μου, είναι η δεύτερη οικογένεια μου και τους αγαπώ πολύ. Πιστευω ακράδαντα οτι στην ζωή σου συναντας τους ανθρώπους που σου αξίζουν, τραβάς αυτούς που ευχεσαι να έχεις αλλά θα πρέπει και να μπορείς να τους αναγνωρίσεις οταν τους δεις για να τους κρατήσεις.

Αυτά!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τέλος την Κάτια για το δωράκι που μου έστειλε για την συμμετοχή μου στον Χριστουγγενιάτικο διαγωνισμό της. Είναι υπέροχη κίνηση και το εκτίμησα πραγματικά πολύ.


Σας χαιρετω, σας φιλώ και σας θα ήθελα πολυ να μάθω περισσότερα πράγματα για όλους σας οπότε περιμένω να συνεχίσετε το παιχνίδι και να γνωριστούμε καλύτερα.
Σε ευχαριστώ Ελλη, τελικά την απόλαυσα την διαδικασία...

30 σχόλια:

  1. Poly wraia pragmata egrapses gia ton eayto sou!
    Na exeis ena omorfo apogeyma!
    filakia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω Ελμιράκι, ηταν απο καρδιας και χωρις πολυ σκέψη.
      Καλημερα

      Διαγραφή
  2. Μικα καλησπέρα, < πετάχτηκα > μέχρι το σπιτάκι σου για να σε ενημερώσω για
    τα εργαστήρια που ρώτησες σχετικά με τα σπιτάκια από γυψόγαζα.
    Λοιπόν τα εργαστήρια γυψόγαζας γίνονται πάντα Τρίτη, το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ίσως δεν το κατάλαβες,Τρίτη λοιπόν απόγευμα στις 4 30μμ
    Όποια Τρίτη λοιπόν μπορέσεις πέρνα, θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε.
    Η διεύθυνση μας είναι Στραταίων 1 πίσω από το Μουσείο Ακρόπολης.
    Θα το βρεις είναι πολύ εύκολο.
    Σε περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελεια, θα το κανονίσω! Οχι δεν το είχα δει αυτο και μάλιστα εψαξα και για το πρόγραμμα γενικώς αλλά δεν το βρήκα για αυτό ρώτησα.
      Λοιπόν θα τα πούμε, ευχαριστω!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα, κορίτσι μου! Ελπίζω να μην σε ταλαιπώρησα με το βραβείο... και σε ευχαριστώ που το αποδέχτηκες! Έτσι, μπόρεσα να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα και έχω να σου πω πως έχουμε πολλά κοινά (για παράδειγμα, ακούμε την ίδια μουσική!)

    Σου εύχομαι να έρθει γρήγορα η ώρα που τα κείμενά σου θα βγουν από το συρτάρι και θα κατακτήσουν τον κόσμο. Επίσης, μη σταματήσεις ποτέ να κάνεις όλα όσα σε εκφράζουν και σε ευχαριστούν (όπως ο χορός). Πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας!

    Πολλά-πολλά φιλάκια και... χάρηκα για τη γνωριμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά η εμπειρία ήταν φοβερή Ελλη μου, σε ευχαριστω για την ευκαιρια!

      Διαγραφή
    2. Και ναι μοιαζουμε σε κάποια, το παρατήρησα και εγω οταν σε διάβασα, ε τα μεγάλα πνευματα συναντωνται δεν λένε!! Φιλια

      Διαγραφή
  4. Μπορεί να είναι βαρετό αλλά μαθαίνουμε πραγματάκια για σένα που σκιαγραφούν τον χαρακτήρα σου !! Μετά αυτή την ανάγνωση χαίρομαι ακόμα περισσότερο που τα λέμε διαδικτυακά !!
    Στα 1,2 3 και 7 συμφωνώ απολυτως , την αγάπη μου στην μουσική την ξέρεις, δεν γράφω από παιδί αλλά ζωγραφίζω από παιδί, δεν είμαι ταξιδιάρα αν και έχω κάνει πολλά ταξίδια , όσο για αυτό το 11 ειλικρινά με συγκίνησε και είμαι επίσης απολύτως σύμφωνη !!
    Να σαι καλά , ευχές να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου για το δικό σου φιλόξενο και όμορφο βιβλιοπωλείο σου που θα φιλοξενεί τα δικά σου βιβλία !!
    Σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνούλα να σαι καλα, τελικα τίποτα δεν είναι τυχαιο, είδες ποσα κοινα εχουμε? Οι άνθρωποι με καλλιτεχνικές ανησυχίες εχουν πολλα κοινά τελικα!
      Περιμένω να μάθω περισσότερα και για σενα.
      Φιλια

      Διαγραφή
  5. Όσο για την Κάτια , είναι απίστευτη, με έχει εντυπωσιάσει, γιατί όλες μας μας σκέφτηκε και μας έστειλε κάποιο όμορφο αναμνηστικό, να ναι καλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο χαίρομαι που μπορούμε να μαθαίνουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον... τελικά δεν είναι τυχαίο το που έχουμε γ΄νει διαδικτυακοί φίλοι... και γιατί όχι κάποια στιγμή να γνωριστούμε και από κοντά!!! Σου εύχομαι να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα... να καταφέρεις να στήσεις το βιβλιοπωλείο σου και ελπίζω κάποια Τρίτη να έρθεις στο εργαστήρι των "Χρυσομελισσών" να φτιάξουμε σπιτάκια από γυψόγαζα!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού θα είσαι εσυ εκει Βικυ μου θα ερθω σιγουρα κάποια στιγμη. Αυτο το 4.30 με περιοριζει για τι δεν ξερω αν θα προλάβω αλλά θα τα καταφέρω...
      Και συμφωνω ξανα δεν είναι τυχαίο που συναντηθηκαμε εστω και διαδικτυακα.
      Καλη σου μερα!

      Διαγραφή
  7. Σου έυχομαι το όνειρό σου σχετικά με το βιβλιοπωλείο να γίνει πραγματικότητα , όπως και το να καταφέρεις να γράψεις ένα βιβλίο.
    Έχεις ακόμη χρόνο μπροστά σου.Μόνο να μας ειδοποιήσεις να έρθουμε για μια αποκλειστική αφιέρωση στην πρώτη του σελίδα.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωσωωωωωωωωω!! Αφιερωση σπεσιαλ και αποκλειστικη θα σου κανω εσενα!! Φιλια πολλα

      Διαγραφή
  8. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σου, Μίκα!! Ομορφα τα 11 μυστικά σου που δεν δίστασες να τα μοιραστείς μαζί μας! Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω Πεπη μου, αισθανομαι πια λιγο πιο ανετα να μοιραστω μαζι σας πραγματα, μου πηρε 1 χρονο αλλα τα καταφερα!χαχαχα!
      Καλημερα!

      Διαγραφή
  9. Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα γλυκιά μου!!Μετά την....εξομολόγηση, σε γνωρίζουμε καλύτερα, και χαίρομαι γι αυτό!!φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ τη χάρηκα την ανάρτησή σου! Και χαίρομαι για όλα όσα έμαθα για σένα.. Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα! :) σου εύχομαι να αποκτήσεις μια μέρα το δικό σου βιβλιοπωλείο και να εκδόσεις και τις ιστορίες σου!! :) φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όλα να σου πηγαίνουν όπως θέλεις στη ζωή σου-))
    Χάρηκα για την γνωριμία-))
    καλό ΣΒΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο συμφωνώ στο 6ο για το βιβλιοπωλείο...!!! Όμορφη ανάρτηση, μάθαμε κ άλλα για σένα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νάσαι πάντα προικισμένη μ ανθρώπους γύρω σου που σ αγαπούν!
    Φιλάκια πολλά Μικάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το βιβλιοπωλείο της MEG Ryan τοχω και γω μεσ στην καρδια μου Μικα μου και αν κατα τυχη βρω καποιον να ετοιμαζεται για βιβλιοπωλειο εδω ή στο νησι τρέχω να πάρω μυρωδιά να βοηθησω αλλα που αυτό που σκεφτομαι εγω θαναι παντα αλλοιως ....... λες να το ανοιξουμε καποτε μαζί σε μια γωνιά ενός δρόμου !!!! σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου για το μικ΄ρο μου δωρακι χαρηκα που μεσα απο το βραβειο της Ελλης σε γνωρισα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση βρίσκω πολλά κοινά μεταξύ μας. Κάπως έτσι μεγαλωσα κι εγω και σε καταλαβαίνω απόλυτα, μας έλειπαν τα ίδια πραγματα. Να όμως που η ζωή μας τα φερνει στο δρόμο μας και μαζί φερνει και ανθρωπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, αυτοί είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός μας!
    Ευχομαι από την καρδιά μου να πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρευεσαι! Θα χαρούμε κι εμεις μαζί σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα αυτά που πιστεύεις και αυτά που μας περιγράφεις για τον εαυτό σου!!!Εύχομαι πραγματοποιήσεις όλες σου τις επιθυμίες και να είσαι ένα ευτυχισμένο κορίτσι!!!Πολλά φιλάκια καλή μου Μικα και να έχεις ενα ευχάριστο απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας μου δίνουν μεγάλη χαρά! Πέστε κάτι!