Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...πόσο vintage μπορείς να αντέξεις?

Καλημέρα σε όλους!
Αγάπησα παράφορα τους ξύλινους αυτούς καθρέφτες και η μεταμόρφωση τους μου έγινε μεγάλη αγάπη...Το θυληκό, παριζιάνικο και ρετρό στυλ τους με εχει παρασύρει και η φαντασία μου οργιάζει...Αγαπώ γενικοτερα όπως πολύ καλά θα έχετε καταλάβει αυτό το στυλ του ρετρό και του vintage σε όλες τους τις εκφάνσεις. Απο τα ρούχα, τα κοσμήματα μέχρι τα διακοσμητικά. Αρα προσπαθώ να σας πω με τρόπο οτι θα δείτε πολύ τέτοιο στυλ και να κάνετε υπομονή...Κάθε τρελός με την τρέλα του!
Αυτό το καθρεφτάκι λοιπόν ήταν παραγγελιά, έχει φτάσει στα χέρια της παραλήπτριας και η χαρά της έφτασε μέχρι εμένα...αισθάνθηκα υπέροχα!











Η τεχνική είναι η γνωστή με τα εκτυπωμένα χαρτιά, τις πάστες περιγράμματος, τα ακρυλικά και τα διακοσμητικά. Η διαφορά σε αυτό είναι οτι χρησιμοποίησα στην πάνω δεξιά μεριά αυτό το χάρτινο δαντελένιο που βάζουμε κάτω απο τα γλυκά. Με τυράννησε λίγο στην ενσωμάτωση ετσι ώστε να μην φαίνεται ξένο αλλά άξιζε τον κόπο. Νομίζω οτι για άλλη μια φορά οι φωτογραφίες το αδικούν αλλά τι να γίνει...αυτή είναι η φωτογραφική μας προς το παρόν και αυτός είναι και ο φωτογράφος...Πορευόμαστε όπως έχουμε!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Υ.Γ. Ηταν να μην πάρω φόρα με το photoshop, τρέμετε γραφίστες! Μετα κόπων και βασάνων και αφού πάτησα όλα τα κουμπιά απο δεκάδες φορές και με δεκάδες συνδυασμούς κατάφερα να κάνω τα βασικά. Δηλαδή να θολώσω λίγο το background και να βάλω την υπογραφή μου! Ε δεν το λες και λίγο για παντελώς άσχετη ε?

25 σχόλια:

  1. Τέλειο το έκανες!Πραγματικά vintage!Με το photoshop ούτε εγώ να καταφέρνω αλλά δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα το μάθω!:)Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο! Το vintage δεν νομίζω να κουράσει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα..έχουμε τα ίδια γούστα και μένα μου αρέσουν τα βιντάζ ,παλιές καλές ρομαντικές εποχές... ομορφος ο καθρέφτης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το vintage είναι πολύ όμορφο,όπως και ο καθρέφτης σου!
    Στο photoshop ούτε τα βασικά ακόμη-τα έχω γραμμένα,αλλά δεν τα καταφέρνω.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφος καθρέπτης. Μου άρεσει πολύ το vintage. Είμαι και εγώ του ρομαντικού. Πολλά φιλιά και καλώς σε βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου άρεσε πολύ ο καθρέφτης!!!Μένω συντονισμένη να δω όλα τα vintage που ετοιμάζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα!! Ο καθρέφτης είναι καταπληκτικός!!!! Όσα vintage θέλεις να μας δείξεις!!!! Μπράβο για το photoshop!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφος ο καθρέφτης σου!!!Το vintage δεν κουράζει ποτέ,δείξε μας όσα θέλεις!Μπράβο για το photoshop!Είναι ενα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μα με πάρα πολλές δυνατότητες!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα. Πολύ καλή δουλειά.Εγώ δεν ξέρω από τέτοιες τεχνικές.Ίσως στο μέλλον μου δοθεί ευκαιρία να ασχοληθώ. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφος, μου άρεσε πολύ !
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόλύ όμορφος και άψογος από τεχνικής πλευράς!!Από μακρυά φωνάζει οτι αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις!!!Φιλάκια και καλό Σαβ/κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ταιριάζουμε στο γούστο Μίκα μου! Ο καθρέφτης σου, έγινε πολύ καλός!!! Πως να μη χαρεί η παραλήπτρια; Φιλιά πολλά κορίτσι και στ'ανώτερα ως προς την εκμάθηση των προγραμμάτων...χαχα.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα καλά σας λόγια! Θα με συγχωρήσετε που δεν μπορω να απαντησω σε καθε μια ξεχωριστα αλλα τρεχω πολυ...μαραθώνιο σας λέω.
    Να στε καλα!
    Φιλιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάω όμως να σας επισκεφτώ και να δω τα νεα σας και να σας δειξω με αυτο τον τροπο την αγαπη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τώρα αν μπεις και στο τριπάκι του photoshop... είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!
    Καλή σου δύναμη... γενικά και ειδικά!
    ΑΦιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τέλειος ο καθρέφτης,υποκλίνομαι Μίκα!!!
    Εχω και εγώ το photoshop,αλλά δεν ξέρω που πάνε τα 5!!!Οι αυθεντικές φωτογραφίες μου αρέσουν πάντα πιο πολύ-)))


    …….(¨`•.•´¨)…..….l | /
    (¨`•.•´¨).¸.•´—— (ړײ) —
    .`•.¸.(¨`•.•´¨)….… / | l
    (¨`•.•´¨).¸.•´
    .`•.¸.•´.•´
    ……`•´¸
    ………..)
    ……¸.•´
    …..(
    ……`•.¸
    ………..Πολλά φιλιά ❤❤❤Και καλή συνέχεια
    Christa-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γλυκιά μου Μίκα παραμυθένιος ο καθρέφτης σου..έργο τέχνης!συγχαρητήρια κοριτσάκι!1σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μ αρέσει που τολμάς Μικάκι και κάνεις παράτολμους συνδυασμούς και το αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο. Είναι δύσκολο να πετύχεις και σωστούς συνδυασμούς και ωραίο αποτέλεσμα. Εσυ όμως τα καταφέρνεις!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι άσχετη λες παιδί μου; δεν έχεις δεί άσχετες φαινεται..χιχ..η άσχετη για όλα αυτα που γραφεις και κανεις είμαι εγώ . που δεν καταλαβαίνω τι γραφετε όλες εσείς κορίτσια που ασχολήστε με το θεμα.. και κάνετε θαυματα.. οπως ο καθρέφτης σου.. μπραβο σου Μίκα μου εγώ βλέπω ενα αποτέλεμα πολύ ομορφο...και τα σπιτακι σου γιναν κουκλίστικα... φιλακια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μίκα μου, τι υπέροχοοος καθρέφτης!!! Κάθε φορά με αφήνεις άφωνη!!!
    Θα με κάνεις να αγαπήσω κι εγώ το vintage στυλ, μου φαίνεται!!! :)
    Φιλάκια πολλά!!! Καλό Σ/κ!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mika τα κατάφερες να μας εντυπωσιάσεις και πάλι με τον υπέροχο καθρέφτη σου !!! Μς άρεσε πραγματικά πάρα πολύ η επιλογή των μοτίβων και ο συνδυασμός τους !!! Μράβο σου γιατί όλες οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες και έχουνε την προσωπική σου σφραγίδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ένα βραβειάκι σε περιμένει στο verycoco!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας μου δίνουν μεγάλη χαρά! Πέστε κάτι!