Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Και η vintage προέλαση των καθρεφτών συνεχίζεται..

Καλημέρα!

Χάθηκα ε? Τώρα που είδα την ημερομηνία της προηγούμενης ανάρτησης συνειδητοποίησα οτι πέρασε ενας μήνας. Η αλήθεια είναι οτι μου λείψατε...και αμέσως μετά θα ερθω να σας επισκεφτώ για να δώ τι κάνατε τοσο καιρό. Δημιουργήσατε ή τεμπελιάζατε λόγω καλοκαιριού?
Εγω είμαι απασχολημένη και αφοσιωμένη σε ένα άλλο θέμα  που μου απορροφά την ενέργεια και το χρόνο μου αυτό το καιρό. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου στείλετε όλη σας την θετική ενέργεια και σας υπόσχομαι οτι είνα για καλό...

Κάτι έκανα όμως τόσο καιρό απο δημιουργικής απόψης και επειδή όλες επιμένατε οτι αντέχετε και άλλο vintage καθρέφτη, είπα να μην σας λυπηθώ και να σας δείξω ακόμα ενα!






Αυτός ο καθρέφτης έχει μεγάλη ιστορία...φτιάχτηκε για μια όμορφη κυρία αλλά λόγω ειδικών περιστάσεων δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του και ετσι στολίστηκε στο σπιτι μου! Ε να στολίσω και εγώ κάτι δικό μου! Ταίριαξε ωραία σε μια απο τις γωνιές του σπιτιού με βιβλία.


Για τα υλικά δεν σας λέω, είναι πάνω κάτω τα ίδια που χρησιμοποίησα και στους άλλους καθρέφτες, απλά το στήσιμο των στοιχείων και των αντικειμένων που χρησιμοποιώ αλλάζει κάθε φορά. Η διαφορά μόνο σε υλικό σε αυτόν είναι οτι στο κάτω μέρος στο σαγρέ χρησιμοποίησα οχι χαρτί αφής ή τυπωμένο χαρτί αυτή τη φορά αλλά ενα σαν πλαστικό πορτοκαλί υλικό που ήταν τυλιγμένα κάποια λουλούδια που μου είχαν στείλει κάποια στιγμή. Δυσκολευτηκα να το ενσωματώσω αλλά με πολλες στρώσεις κόλλα βγήκε ωραίο. Είπαμε χρησιμοποιουμε οτι υλικό έχουμε...

Λοιπόν δεν έχετε παράπονο, μαραθώνια ανάρτηση μιας και έλειπα τόσο καιρό. Και μην στεναχωριέστε, μην κλαίτε και μην χαλάτε τον κόσμο. Ερχονται και άλλοι καθρέφτες.....!!!!!χαχαχα!

Αντε σας φιλώ γλυκά!


15 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Μίκα μου!!απίστευτος ο καθρέφτης σου!πρωτότυπος και ρομαντικός που πάει παντού!!η λεπτομέρεια με την δαντελίτσα δεξιά με ξετρέλλανε!!μπράβο σου κοπέλα μου!!!πολλά πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφος και ρομαντικός ο καθρέφτης σου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Μίκα μου και επικεντρώνομαι στην άμεση αποστολή μεγάλης δόσης θετικής ενέργειας , όλα καλά να σου πάνε καλή μου .
    Ο καθρέφτης υπέροχος , με όμορφα υλικά
    Γιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό μήνα , καλώσορισες...έχω μιαν αγάπη στα βιντάζ κ στα ρομαντικά όπως γράφω και στην εισαγωγή μου...
    πολυ ωραιος ο καθρεφτης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθρέφτες με εντελώς ιδιαίτερο χαρακτήρα.
    Μπράβο σου και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Μίκα μου πολύ όμορφος ο καθρέφτης σου! Ξεχωριστός!
    Φιλάκια πολλά με θετική ενέργεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. από μένα Μίκα έχεις όση θετική ενέργεια θέλεις, όση χρειάζεσαι και ακόμη περισσότερη!!!!! ο καθρέφτης σου ειναι υπέροχος! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, πολύ όμορφος καθρέφτης , βγαλμένος λες από το μπαούλο της γιαγιας! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρα πολύ ωραία δημιουργία!!!!!!Συχγαρητήρια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ!!!!!ΤΕΛΕΙΟΣ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημέρα,καλημέρα!!
    Με θάμπωσε ο πραγματικά πανέμορφος καθρέφτης σου.Σαν μαγικός από παραμύθι μοιάζει,τα συγχαρητήριά μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφοι όλοι σου οι καθρέφτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι κάνει η Μικούλα μου??περνάει καλά μες στο καυτό μακρύ καλοκαιράκι??πέρασα να δω τι μου κάνεις κοριτσάκι...σου στέλνω την αγάπη μου και άπειρα φιλάκια..να περνάς όμορφα και ξένοιαστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ ομορφος πολυ ιδιαιτερος!!!!!Μπραβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου Μίκα μου!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο θέμα σου, έχεις όλη τη θετική ενέργεια από μένα!!! Κι εγώ χάθηκα λιγάκι από τη μπλογκογειτονιά τελευταία.
    Ο καθρέφτης υπέροχος, στολίζει πολύ γλυκά τη γωνία με τα βιβλία!!!
    Φιλάκια πολλά κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας μου δίνουν μεγάλη χαρά! Πέστε κάτι!