Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Και όμως είμαι ακόμα εδώ...με εναν ακόμα καθρέπτη!

Καλησπέρα, καλησπέρα!
Ελπίζω καταρχήν να σας βρίσκω όλες καλά.
Είμαι ακόμα εδώ λοιπόν με απουσίες πολλές αλλά πιστέψτε με είναι για καλό σκοπό!
Κάποια προσωπικά, ευχάριστα όμως, θέματα (άρα δεν παραπονιέμαι) δεν μου επιτρέπουν να κάθομαι πολύ στον υπολογιστή και κυρίως δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι πολύ με το αγαπημένο μας χόμπι.

Εγώ όμως σαν άξια καλλιτέχνης είχα κάτι μισοτελειώμενα και σιγα σιγά και με βοήθεια ξένων δυνάμεων τα τελείωσα και μπορώ να σας δείξω κάποια.

Είναι ενας καθρέπτης με ξεχωριστή σημασία καθώς δόθηκε ως δώρο ευγνωμοσύνης σε μια γυναίκα που βρέθηκε στο δρόμο μου και με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε καταρχήν να ξαναβρώ τον εαυτό μου, να τον κατανοήσω και ν ατον αγαπήσω. Και αυτό έγινε μέσα απο μια επίπονη διαδικασία που θέλει κότσια να την κάνεις αλλά σε ανταμείβει με τα καλύτερα δώρα. Με ανεκτίμητα δώρα. Και εμένα με αντάμειψε με αυτό που λαχταρούσα και πάλευα χρόνια. Γιατί καμιά φορά στον δρόμο να αποκτήσουμε αυτό που λαχταράμε...χάνουμε τον εαυτό μας. Και τότε δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τίποτα. Ευτυχώς ήμουν τυχερή και το κάρμα μου με οδήγησε εκεί που έπρεπε την στιγμή που έπρεπε.
Και εγώ αχάριστη δεν είμαι, οτι παίρνω θέλω να το δίνω πίσω, οχι απο υποχρέωση αλλά απο αγάπη.

Και εφτιαξα κάτι οχι με πολλές τεχνικές και πολλά στολίδια αλλά με ενα ηχηρό και αληθινό μύνημα. Γιατί υπάρχει πάντα ελπίδα.


14 σχόλια:

  1. Ειναι ενα δωρο ευγνωμοσυνης φτιαγμενο με τα πιο αγνα αισθηματα!!δεν υπαρχει κατι καλυτερο!να σαι παντα καλα και παντα να ελπιζεις για το καλυτερο!σε φιλωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα σταθώ τόσο στον καθρέφτη που άλλωστε είναι όμορφος αλλά, στα γλυκά λόγια και συναισθήματα που τον συνοδεύουν !
    Να είσαι καλά με ελπίδα και δύναμη
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλωσόρισες...διαβασα το κέιμενο , δόξα το Θεό , όλα καλά ... Μπράβο για την σκέψη σου να ευχαριστήσεις το άτομο με αυτό τον όμορφο καθρέφτη...μου άρεσε πολύ ο καθρέφτης σου και το μήνυμα του
    υγ-ευχαριστώ που πέρασες από το σπιτάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπέροχος καθρέφτης Μίκα.....και όμορφη η κίνησή σου-)
    Καλημέρα και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα κατ' αρχάς, αγαπημένη Μίκα!
    Και η ίδια έχω δει πως στη ζωή μας τίποτα δεν μας χαρίζεται, θέλει πολύ πολύ πολύ υπομονή και επιμονή, έτσι αυτό που είναι καλό για μας έρχεται να μας συναντήσει!!!
    Μη ξεχνάμε όμως πως συν "Αθηνά και χείρα κίνει"...
    ΑΦιλάκια εξαιρετικά χαρούμενα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλωσόρισες και πάλι .Ο καθρέφτης σου τέλειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς ήρθες και πάλι στην γειτονιά !! ¨Πολύ όμορφος ό καθρέπτης σου με την ΥΠΕΡΟΧΗ λεπτομέρεια του!!!! Φιλάκια καληνύχτας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς το!!!!!Υπέροχο το μήνυμα της αισιοδοξίας που μας στέλνεις!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφος ο καθρέφτης σου, Μίκα, όπως και το μήνυμά του και ο λόγος για τον οποίο τον έφτιαξες! Καλή συνέχεια, και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ζωή σου!!
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΜΟΡΦΟΟΟΟΟΣ!!!!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΣΕ ΛΙΓΕΣ..ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!ΕΕΕΕΕΕΕ?ΧΙΧΙΧΙ
    ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυ ομορφος Μικα μου και τι υπέροχα χρωματα ..... ξεκίνησε το χριστουγεννιατικο πανηγύρι και σε περιμενω και φέτος http://starsandicicles.blogspot.gr/2013/10/3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ώρισες ξανα εδώ εισαι πολύ τυχερή που συναντησες στο δρόμο σου καποιον να σου κρατήσει το χερι και να σου δείξει και την άλλη πλευρα της ζωής.. να εισαι παντα καλά και χαρούμενη.. φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καθρέφτης είναι πανέμορφος! Πολλοί χάνουν στο δρόμο τον εαυτό τους. οπότε είσαι από τους τυχερούς αλλά κ από εκείνους που επέλεξαν να μη χαθούν.. Να είσαι καλά και να έχεις μια καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας μου δίνουν μεγάλη χαρά! Πέστε κάτι!